Institut El Til·ler

1714-2014: any del Tricentenari

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

INICI JORNADES SOLIDÀRIES

Correu electrònic Imprimeix PDF

 El documental sobre Malala inaugura les Jornades de Solidaritat d’enguany


 

Aquest dimarts, 15 de desembre, l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO hem anat al cinema Alhambra de La Garriga per poder visionar He named me Malala, un documental sobre l’activista pakistanesa guanyadora del Nobel de la Pau Malala Yousafzai.

A través de fotografies, històries narrades pel seu pare i imatges colpidores, hem entès la importància de lluitar pel drets dels infants i de no tenir por d’alçar la veu per defensar l’educació. En les seves paraules: “És millor viure un dia com un lleó que no tota una vida sent un esclau.”

Valorem molt positivament l’experiència i podeu llegir-ne les opinions tot seguit: “És un documental que fa reflexionar molt”, destaca en Nick Garcia de 1r C. “M’ha agradat conèixer la Malala, n’havia sentit a parlar i m’ha impressionat molt el seu testimoni”, comenta l’Ana Medina de 1r C. “La seva valentia m’ha sorprès”, subratlla la Lola Mariages de 2n C.

No tinc por de ningú”; i “un infant, un professor, un llibre i un bolígraf poden canviar el món” són algunes de les afirmacions que hem recollit els alumnes com a aprenentatge d’aquesta jornada.

Us convidem a veure’l, si no n’heu tingut l’oportunitat, ja que retrata, amb molta sensibilitat, la figura d’aquesta jove que fou atacada pels talibans per defensar el dret de les nenes de la vall de Swat (Pakistan) a l’educació. 

 

 

 

Darrera actualització de divendres, 18 de desembre de 2015 08:47