Institut El Til·ler

1714-2014: any del Tricentenari

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Xerrada sobre normes i límits cap a fills i filles al nostre Institut

Correu electrònic Imprimeix PDF
Els dies 11, 18 i 25 de febrer es desenvoluparà la segona activitat del projecte Fes camí en l’educació en família. L'Ajuntament, a través de l’àrea d’Infància i Joventut, proposa als pares i mares una xerrada-taller per treballar assertivament les normes i els límits cap als fills i filles. Aquesta és la segona activitat de l’any del projecte Fes camí en l’educació en família.

La formació s’adreça a pares i mares amb fills i filles a partir de 10 anys i que estiguin interessats en abordar les diferents situacions i dificultats que es puguin produir en la vida quotidiana de l’àmbit familiar en temes de control, comunicació i relació envers els seus fills i filles.

Les sessions, a càrrec d’AEC-GRIS Fundació Privada, es desenvoluparan en tres dies per tractar aspectes distints:

  • Dijous 11 febrer: Comunicació interpersonal
  • Dijous 18 febrer: Normes i límits
  • Dijous 25 febrer: Educació emocional

Totes les sessions s’impartiran de 17.30 a 19.30 h a la biblioteca del nostre Institut. Per poder participar en aquestes xerrades-tallers és necessari inscriure-s’hi prèviament del 25 de gener al 9 de febrer. Les inscripcions es podran efectuar dimarts i dijous, de 10 a 13 h, trucant al 938 405 780 o escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la