Institut El Til·ler

1714-2014: any del Tricentenari

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Berenem amb Care Santos

Correu electrònic Imprimeix PDF

Dimecres 2 de març a la tarda, ens esperava un berenar especial: un berenar amb l'escriptora Care Santos per parlar de Mentida, una novel·la que ens ha atrapat des dels primers capítols. Alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO han compartit unes dues hores amb l'escriptora mataronina, tot conversant sobre l'ofici d'escriure, el gust per la lectura i la novel·la que havíem llegit. 

 
A continuació, teniu un recull de les opinions de les alumnes participants. 
 
"He après molt sobre com és ser una escriptora i com és escriure una novel·la." Maria de Fum Izquierdo
 
"Una de les coses que més em va cridar l'atenció va ser que la Care es podria dir que té dues vides: una com a escriptora i una altra com a mare de família, ja que tot i que és molt coneguda, fa una vida molt normal. I sempre té idees per fer una història, es documenta molt sobre aquells temes per llavors escriure una història amb coneixement." Berta Bufí
 
"M'ha agradat molt conèixer una escriptora. És una cosa que he volgut fer sempre i la veritat és que m'emporto una experiència molt bona. Em llegiré més llibres seus, el de Mentida m'ha agradat molt." 
 
Aquesta opinió de la Núria Pujadas és compartida per la major part d'alumnes que van berenar amb l'autora. En aquest sentit, la Rita González afegeix: "Sempre m'ha agradat parlar de llibres, a mi m'encanta escriure i la Care m'ha donat consells molt bons que faré servir segur! Ha sigut una experiència que mai de la vida oblidaré."I totes coincideixen que els agradaria repetir aquesta experiència. 
 
Per acabar, la Gemma Aymerich comenta que "m'ha agradat molt haver conegut la Care Santos. I sobretot, poder fer aquesta trobada amb altres noies que també els agrada la lectura. Tant de bo es fessin activitats com aquesta més habitualment". 
 
Un cop més, volem agrair a la Biblioteca de Les Franqueses del Vallès i a la Institució de les Lletres Catalanes l'organització d'aquesta trobada tan entranyable. 
 
I a tu, Care Santos, ha estat una experiència inoblidable. T'acompanyarem en els teus propers viatges literaris.

 

Darrera actualització de divendres, 4 de març de 2016 16:43