Institut El Til·ler

1714-2014: any del Tricentenari

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Sortida de les famílies a St. Miquel del Fai

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Els pares i mares ens podem conèixer més, volem també, conéixer a les noves famílies del curs 2011-12 i per fer-ho res millor que aquesta proposta del calendari de sortides. Es tracta, de conquerir un nou territori, viurem la força de la natura i convertirem el dia en una aventura que de ben segur no trobareu a cap llibre. El territori en qüestió és SANT MIQUEL DEL FAI. Sempre hi ha una primera vegada.
L’expedició és POTENT,  i  divertida per totes les edats. Un contingut visual únic, us     farà percebre quelcom que de ben segur no es troba; ni a casa, ni amb la família, ni amb els amics, ni a l’escola, ni a la feina, ni... ni us ho podeu imaginar.. La ruta és circular i finalitza just on ha començat, a Riells del Fai .

La proposta es  porta a terme el diumenge dia 27 de Novembre , sortim a les 9:30 i  16 segons del matí, davant de l'institut, anem amb els cotxes fins Riells del Fai. Porteu bon calçat, bocata per dinar i aigua. Podem parlar del recorregut alternatiu, per la gent que no vulgui caminar, ja que es pot anar a Sant Miquel del Fai amb cotxe i trobar-nos a l’entrada del recinte. www.ampaeltil·ler.cat

Darrera actualització de divendres, 20 d'abril de 2012 20:28