Institut El Til·ler

1714-2014: any del Tricentenari

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Institut El Til·ler

Els alumnes del Til·ler assisteixen a la representació de Bodas de Sangre

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dilluns, 6 de febrer, tots els alumnes del Til.ler de les Franqueses del Vallés van anar a l’ institut Antoni Cumella de Granollers, a veure l’obra de teatre en castellà, Bodas de sangre, del poeta i dramaturg Federico García Lorca.

La companyia Teatre del Repartidor va ser l’encarregada de portar a escena aquesta tragèdia, d’una hora de durada, adaptada pels alumnes de l’ESO.

La representació va ser força fidel al text teatral i, malgrat l’aparició dels símbols propis del teatre lorquià, es va poder entendre molt bé la història. L’actuació dels actors va ser correcta, destacant el paper de la mare, qui semblava portar el pes de l’obra. Pel que fa a l’escenografia, l’ambientació andalusa i els colors simbòlics van donar força a la representació.
Darrera actualització de dimarts, 19 de juny de 2012 23:57
 

Sortida a l'Escola del Mar de Badalona

Correu electrònic Imprimeix PDF

Els dies 23, 24 i 26 de gener els alumnes de 1r van visitar l'Escola del Mar de Badalona. Van participar en un taller sobre el plàncton on van utilitzar les lupes binoculars i els microscopis òptics per observar aquests éssers vius tan importants pel funcionament de la Terra. També van realitzar un taller sobre la fauna litoral del Mediterrani a partir de l'observació d'uns aquaris.

  COPÈPODE (Tipus de Crustaci)

Copèpode (Tipus de Crustaci)

 

Revista La Veu El Til.ler "L'ESTIU"

Correu electrònic Imprimeix PDF
 
Darrera actualització de dilluns, 29 de juny de 2015 09:56
 

Sortida instal·lacions TV3

Correu electrònic Imprimeix PDF

El passat dimecres 22 de febrer, els alumnes de 1r de la Revista 101 days van anar a Barcelona. La sortida va començar amb mal peu, l’autobús que ens venia a recollir es va espatllar i vam haver d’esperar-ne un altre. Arribàvem amb retard, però, tot i això, vam arribar a les instal·lacions de la TV3. Allà ens esperava una hostessa. La visita va concloure a Catalunya Ràdio. Vam tenir l’honor de participar en directe en el programa de les 12,30h. L’objectiu de la visita era conèixer els diferents mitjans de comunicació i veure que hi ha darrere de les càmeres. Fou tota una experiència!

    

    

Darrera actualització de dimarts, 19 de juny de 2012 23:56
 

LES XERRADES A QUART SURTEN A LA TELEVISIÓ

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com es lluita contra la violència de gènere? El programa El Vallés Educa ho ha seguit amb els @mossoscat i els alumnes del@InselTiller. Podeu veure-ho a partir del minut 17 del següent vídeo

Darrera actualització de dissabte, 19 de març de 2016 17:54
 


Pàgina 1 de 54